09.01.2013

Am învățat...

     Din tot ce am făcut pana acum am învățat câte ceva.Am învățat sa zâmbesc sa iubesc,sa apreciez,sa dăruiesc sa mint,sa înșel ,sa ma prefac,sa pierd,sa aștept, sa renunț... și chiar sa urăsc.
         Am învățat sa ii iubesc doar pe cei care merita,nu și pe cei care ma folosesc.Am învățat sa deosebesc pe cei care îmi sunt prieteni de cei care ma folosesc.Am învățat ca nu merita sa plâng după oamenii care m-au trădat și m-au folosit.Am învățat sa nu mai lupt pentru cineva care nu vrea sa lupt pentru el.Am învățat ca în viata mai și pierzi,nu doar câștigi. Am învățat sa nu ma dau bătută. Am învățat sa lupt.Am învățat sa nu am încredere deplina în nimeni, decât în mama.Am învățat ca nimeni nu îmi merita lacrimile.Am învățat sa zâmbesc chiar și atunci când sunt trista.Am învățat ca nimeni nu ma iubește mai mult ca părinții și familia.Am învățat sa ii urăsc pe cei care îmi vor raul.Am învățat sa nu îmi irosesc lacrimile la tristețe,ci sa le păstrez pentru fericire.

2 comentarii:

  1. Ce bilant coplesitor al unei vieti...Versurile tale absolut emotionante imi aduc aminte izbitor de mult de Paler care are o poezie cu acelasi nume.

    RăspundețiȘtergere