15.10.2012

Din suflet.

      Se intampla uneori sa cunosti un baiat.Si se intampla ca baiatul, incetul cu incetul,sa se indragosteasca de tine.Si tie sa nu iti pese... ti-a pasat pana sa iti dai seama ca orice ai face,el va fii acolo mereu pentru tine,te va intelege si te va ierta tot timpul.Chiar daca va face toate astea cu ochii plini de lacrimi in absenta ta.
     In timp ce iti fug ochii dupa altii,si altii,el vede dar tace si plange.Pana intr-o zi.Pana intr-o zi cand nu va mai avea lacrimi si o sa isi dea seama ca nu meriti,si va pleca.Te va lasa sa umbli dupa alti si sa ii folosesti pe alti asa cum faceai si cu el inainte.
         Iar,tie nu iti va pasa.Esti mult prea preocupata sa alergi dupa alti pentru care nu preziniti nici un interes.Pana cand vei obosi.Atunci iti dai seama ca ai nevoie de cineva care sa iti dea o cana cu apa la nevoie.Atunci iti dai seama ca toti dupa care ai alergat in tot acest timp nu o sa faca niciodata asta.Apoi,iti amintesti de EL, deodată ti se lumineaza fata.
        Incepi sa il cauti,si sa il cauti pana intr-un final il vei gasi.Il vei gasi,dar nu il mai recunosti.E mult mai schimbat.Acum zambeste.Zambeste in bratele alteia care nu a fost la fel de proasta ca tine si a stiu sa il pretuiasca la momentul potrivit.Ai vrea sa plangi... dar nu poti.Nu poti pentru ca toate lacrimile pentru voi le-a  plans el. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu