02.06.2012

Adolescentii de azi.

Hei. Azi o sa discutam despre fumatul la adolescenţi.
  M-am gîndit sa abordez acest subiect,deoarece îl vad tot mai des la mulţi adolescenţi.
De multe ori trec pe strada si vad mulţi adolescenţi  de 12-13 ani care fumează. De ce? I-am întrebat pe mulţi de la mine din scoală,iar aproape toţi mi-au răspuns: "De plictiseală..". Serios?De plictiseală?Pai dacă te plictisesti du-te frate si ia o carte si citeşte,joacă-te cu mingea, fa ceva.Totusi,la 13 ani sa te apuci de fumat... mi se pare o prostie. Din aceasta cauza m-am hotarat sa facem sondaje si sa punem intrebarea "De ce fumezi".Cum am mai spus,in proportie de 90% au raspuns "De plictiseala".Iar restul cu niste raspunsuri de genul "De nebun","Din cauza anturajului","Ca nu am ce face" s.a.
  Serios,in loc sa dai bani pe un pachet de tigari,mai bine iti cumperi altceva.Daca de acum s-au apucat de fumat,ce o sa faca peste 20 de ani?O sa fie dependenti.Am multi profesori la scoala care fumeaza,si le spun mereu"Lasati-va cat puteti!Pentru ca odata ce fumezi in fiecare zi devi dependent,ca noi.".Degeaba...
      Cam atat pentru astazi.Bye!

4 comentarii:

  1. Foarte buna tema pentru blog ^^.
    Si pe mine ma deranjeaza oamenii care fumeaza.
    De aceea eu nu o sa fumez niciodata.
    P.S: Daca ai putea schimba culoarea cu care scri, e prea tare si iti sare in ochi, nu pot citi doar daca dau Copy Paste. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru intelegere ;)
    Astept urmatoarea postare. =^.^=

    RăspundețiȘtergere